Dag 1  

Op vrijdag 6 juli om 14:00u beginnen we met de tijdrit in het nieuwe Wieler centrum van Cycling Vlaanderen Vlaams-Brabant, in de Hertogstraat 203/2 te 3001 Heverlee.

De tijdrit heeft plaats op het Militair domein van Heverlee naast het Cycling Vlaanderen wielercentrum te Heverlee (Parking aan Militair Domein)

Een volledige verkeersvrije kronkelende omloop die heuvelachtig en zeer technisch is!

 

Dag 2:

Op zaterdag 7 juli rijden alle U13 – U14 en U15 categorieën hun wedstrijden in de voormiddag op de Heuvelachtige omloop in en om Bertem, een grote verkeersvrije omloop van 6km (deels het parcours waar vorige zomer de weg-trainingen van Cycling Vlaanderen Vlaams-Brabant plaatsvonden)

Er zijn 2 beklimmingen per ronde, met op de top van de beklimmingen punten voor de Bolletjestrui en aan de aankomstlijn zijn er bij de doortochten punten voor de Groene trui te verdienen!

 

De Dames U17 en U19 gaan in de namiddag van start in de gemeente Tielrode in Oost-Vlaanderen, deze wedstrijd met elke ronde een beklimming die volgt vlak na de kasseien, zal voor een schifting zorgen, en bovenop de beklimming zijn punten voor de bergprijs !

Aan de aankomstlijn in Tielrode zijn er bij de doortochten punten voor de Groene trui te verdienen!

 

Dag 3:

Op zondag 8 juli de Koninginnenrit !

De dames maken een rit in lijn door de Druivenstreek, met beklimmingen van de beruchte hellingen uit de topklassieker De Brabantse Pijl, een loodzware omloop waarna de aankomst zich in Vrebos Leefdaal nabij Everberg bevindt.

 

De U13 – U14 – U15 gaan op zondag hun wedstrijd rijden in Vrebos Leefdaal, Een grote verkeersvrije omloop van 5km met daarin de 800m lange beklimming naar de aankomst in Vrebos en een 600m lange kasseistrook !